BNR

BNR Studio.
Ondernemers nemen samen met Connor Clerx van BNR Doorpakkers een eigen podcast op van 5 minuten, waarin een gesprek wordt gevoerd over het bedrijf.

BNR Tech Future. 
BNR Columnist/podcastmaker en ondernemer Ben van der Burg schetst een beeld van de toekomst en zet de technische ontwikkeling in perspectief. Gaat het allemaal wel zo snel als het lijkt, of kan de mens en het bedrijfsleven de technologische ontwikkeling eigenlijk helemaal niet bijbenen. Het college wordt gestreamd via www.bnr.nl.

BNR Global.
BNR Buitenland commentator gaat in op de gevolgen voor ondernemers van bedreigingen voor de wereldhandel. Amerikaanse verkiezingen, handelsoorlog en het coronavirus kunnen allemaal voor flinke problemen zorgen. Hammelburg gelooft dat ondernemers toch altijd weer een weg vinden om hiermee om te gaan.

Zakendoen Extra met Thomas van Zijl.
Gasten kunnen sprekers zijn van het event, maar ook andere door de redactie uitgenodigde gasten. Bezoekers kunnen via Silent Disco meeluisteren. De rest van Nederland kan op 20.00 op de FM en via de app naar het programma luisteren.

ING-aangepast

Partners |

BNR_nieuwsradio_LOGO
t_network_Logo_Black
NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC