BusinessBoost Live Parade

Short talks, food, drinks & networking

In 2020 opende BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00 uur voor de BusinessBoost Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemers-thema’s.

De talks op de Parade zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Hierdoor bepaalt u zelf welke talks u wanneer bijwoont. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. Het ideale voorprogramma in aanloop naar de show.

De BusinessBoost Parade is toegankelijk voor alle tickets en arrangementen. 

 
Programma overzicht BusinessBoost Parade

Bekijk hieronder het programma van de BusinessBoost Parade op 4 maart 2020.

Zit u in het leiderschapsteam van een bedrijf met stevige groeiambities en bent u klaar voor de volgende stap? 

U hoort bij de stand van nlgroeit meer over groeifasen, cybercrime, financiering, internationalisering, investeerders en de groeiversnellers.

Tijdens de BusinessBoost Parade kunt u hier korte, enthousiaste presentaties bijwonen en is er ruimte om vragen te stellen aan de jonge ondernemers.

BNR biedt vier verschillende talks met ieder een divers onderwerp: BNR Podcast Studio, BNR Tech Future, BNR Global en BNR Zakendoen.

Ook kunt u hier genieten van een hapje en drankje uit de verschillende foodtrucks. In 2020 stonden op de Parade Smokey Goodness, Magioni, MammieJammie, FrietHoes en Rolling Rolls. Lees hieronder meer!

Magioni

Magioni bakt guilt-free pizza’s. En dat verandert álles! Zij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen; work hard or play en zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een pizza op basis van groenten, maar smaakt als ‘the real deal’.

MammieJammie

MammieJammie neemt u graag mee naar het exotische Indonesië om de kleur, geur en smaak te ervaren. Met de authentieke smaken en vers eigengemaakt producten weet Foodtruck MammieJammie precies hoe u moet genieten van het Indonesische eten.

FrietHoes

FrietHoes houd van friet. Maar dan wel echt vers en gemaakt van de beste aardappels en gebakken in 100% plantaardige olie. En als het kan, het liefst van een lokale aardappel. Dat is gewoon het lekkerst. En wel zo eerlijk!

Smokey Goodness

Bigger, Better BBQ, Barbecueën met Smokey Goodness is pure beleving. Smokey Goodness zorgt voor een authentieke fire cooking!

Rolling Rolls

Rolling Rolls serveren niet zomaar een ijsje, zij rollen de lekkerste verse ijsjes op een unieke manier. Nadat u zelf de smaak combinatie heeft gekozen, gaan zij met hun spatels live aan het werk. Uw gepersonaliseerde ijsrolletjes worden sierlijk gepresenteerd in een bio bakje. Smullen maar!
ING-aangepast

Partners |

NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC