Groepen

Een inspirerende avond uit met uw netwerk

Op woensdag 4 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de derde editie plaats van het grootste ondernemersevent van Nederland: BusinessBoost Live. Speciaal voor u en uw netwerk hebben wij een interessant aanbod.

Eén gratis ticket voor u & korting voor uw netwerk

We bieden u graag alvast één gratis ticket ter waarde van 132 aan. Wat u hiervoor moet doen? Hiervoor hopen we dat u uw netwerk wil mobiliseren om ook naar BusinessBoost Live te komen.

Hoe meer ondernemers u meeneemt, des te meer korting zij ontvangen per ticket. Daarnaast krijgt u extra vrijkaarten vanaf tien gekochte kaarten:

  • 5-10 tickets: 10% korting per ticket + één gratis zilveren ticket 
  • 10-20 tickets: 15% korting per ticket + twee gratis zilveren tickets 
  • >20 kaarten: 20% korting per ticket + drie gratis zilveren tickets


Ticket opties

Hieronder vindt u de verschillende tickets. U bent uiteraard vrij om per ticket te bepalen waar u voor kiest. Neem contact met ons op om uw tickets te bestellen. Let op! Via de reguliere ticketshop wordt de korting niet verrekend dus maak gebruik van onderstaande button en het contactformulier.

Ticketsectie-Platinum-Arrangement-oewovy3v0qsu6ixre7ppz6c0sntrl6syb2n01gnvx4

€395,-
excl. BTW

Platinum arrangement

Het Platinum arrangement geeft u de allerbeste plekken vooraan bij het podium en een volledig verzorgde avond. Voorafgaand aan de show geniet u van een culinair walking dinner en na afloop heb je toegang tot de exclusieve Business Social Club. Daarnaast kom je Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree, heeft u een gereserveerde garderobe, hostessbegeleiding, toegang tot de VIP lounge en onbeperkt drankjes voor én na de show.

Ticketsectie-Gouden-arrangement-oewp0fs3o8y5ngex65ljw1jayxowd4ms9auil2066w

€275,-
excl. BTW

Gouden arrangement

Met het Gouden arrangement ervaart u de show op de vloer vlakbij het podium en heeft u zeer goed zicht op de sprekers. Daarnaast komt u Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree en heeft u na afloop toegang tot de exclusieve Business Social Club. Hier kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal optreden napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.

Ticketsectie-Zilveren-ticket-oewp0fs3o8y5ngex65ljw1jayxowd4ms9auil2066w

€115,-
excl. BTW

Zilveren ticket

Met het Zilveren ticket krijg je een stoel op de vloer van Rotterdam Ahoy. Met dit ticket heeft u goed zicht op het 360 graden podium midden in de zaal en kun je de show tegelijkertijd volgen via het grote scherm. Buiten de zaal, op de begane grond, heb je een ruim assortiment aan foodstations en barren waar u tegen betaling een lekker hapje en drankje kunt halen.

Ticketsectie-Ticket-op-de-ring-oewovz1p7ku4i4we8q4cjo3he1p4svwon7ahiqmhqw

vanaf €65,-
excl. BTW

Ticket op de ring

Met een stoel op de ring heeft u overzicht over de hele zaal en volgt u de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heeft u keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde. Na binnenkomst heeft u de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kunt u terecht voor een drankje.