Jaar

Jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2017

Atilay Uslu

Corendon

Atilay Uslu is oprichter van Corendon. Zijn innovatieve ondernemerschap begon in 1990 met een eigen shoarmazaak; inmiddels bezit hij een eigen hotelketen. De touroperator en vliegtuigmaatschappij verkocht hij in juni 2019.

Lees meer

Raymond Cloosterman

Rituals

Raymond Cloosterman overwon vele tegenslagen en een bijna-faillissement met Rituals: pas na jaren werd het cosmeticabedrijf een succes. Inmiddels heeft Rituals ruim 3000 winkels en shop-in-shops wereldwijd.

Lees meer

Nikkie Plessen

NP Fashion

Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is eigenaresse van het succesvolle modebedrijf NP Fashion, dat met drie vrouwen-, één kinder- en één mannenkledingmerk actief is in Europa en Azië.

Lees meer

Verne Harnish

Entrepreneurs Organization

De Amerikaan Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en bekend van zijn wereldwijde bestseller Scaling Up: een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien.

Lees meer

Pieter Zwart

Coolblue

Pieter Zwart is eigenaar en ‘beginbaas’ van Coolblue: één van Nederlands’ grootste webshops in consumentenelektronica. In 2018 doorbrak zijn bedrijf de ‘miljard-grens’ met €1,35 miljard omzet.

Lees meer