Jaar

Jaar
  • Online
  • Geen
  • 2020
  • 2019
  • 2017

Jitse Groen

CEO Takeaway.com

Honger, een goed idee en internet maakten van Jitse Groen een bijzonder succesvolle ondernemer. Zijn bedrijf Just Eat Takeaway.com (moederbedrijf van Thuisbezorgd) is actief in 24 landen wereldwijd, met ruim 205.000 aangesloten restaurants en verwerkt zo’n 151 miljoen bestellingen per jaar. 2020 is voor hem een jaar van ongekende groei, mede dankzij corona. Het bedrijf zag het aantal bestellingen in Q3 met 46% groeien. Alleen al in Nederland groeide de markt met 32%, van 9,4 miljoen naar 12,6 miljoen orders.

Peter Heerschop

Cabaretier

Multitalent Peter Heerschop is al jaren een bekend gezicht op de Nederlandse televisie, radio en in theaters. Hij is onder meer bekend van zijn column 'Lieve Marianne', waarin hij wekelijks bij het inmiddels gestopte radioprogramma Evers Staat Op terugblikte op de actualiteiten. Op 1 december zal hij tijdens BusinessBoost Live Online op zijn eigen unieke wijze terugblikken op 2020.

Verne Harnish

Keep scaling up!

De Amerikaan Verne Harnish is een echte ‘ondernemers ondernemer’ en is onder meer oprichter van de wereldberoemde Entrepreneurs’ Organization (EO) en schrijver van diverse internationale best sellers op het gebied van ondernemen. Na EO begon Harnish ‘Scaling Up’: een wereldwijd management- en coachingbedrijf met meer dan 180 partners op zes continenten. Verne neemt ons mee in de vraag hoe we ook nu kunnen blijven groeien.

Atilay Uslu

Is het code rood?

Atilay Uslu is oprichter van Corendon. Zijn innovatieve ondernemerschap begon in 1990 met een eigen shoarmazaak; inmiddels bezit hij de eigen hotelketen Corendon. Momenteel vecht hij voor het voortbestaan van het bedrijf dat hij de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd. Alles stond de afgelopen maanden stil, van airline tot restaurant.

Verne Harnish

Entrepreneurs Organization

De Amerikaan Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en bekend van zijn wereldwijde bestseller Scaling Up: een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien.

Colette van Eerd

CCO Jumbo

Colette van Eerd begon met haar opleiding Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel staat ze samen met haar broer en zus aan het roer van Jumbo. Ze is Chief Customer Officer en is verantwoordelijk voor de winkelformule: het merk, de uitstraling en innovatie.

Raymond Cloosterman

Rituals

Raymond Cloosterman overwon vele tegenslagen en een bijna-faillissement met Rituals: pas na jaren werd het cosmeticabedrijf een succes. Inmiddels heeft Rituals ruim 3000 winkels en shop-in-shops wereldwijd.

Ronald Koeman

Bondscoach Oranje

Ronald Koeman is al bijna veertig jaar actief in de voetballerij, als speler en trainer bij vele clubs in binnen- en buitenland. Door zijn enorme ervaring weet hij als geen ander hoe een team aan te sturen en dit het beste te laten functioneren

Nikkie Plessen

NP Fashion

Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is eigenaresse van het succesvolle modebedrijf NP Fashion, dat met drie vrouwen-, één kinder- en één mannenkledingmerk actief is in Europa en Azië.

Pieter Zwart

Coolblue

Pieter Zwart is eigenaar en ‘beginbaas’ van Coolblue: één van Nederlands’ grootste webshops in consumentenelektronica. In 2018 doorbrak zijn bedrijf de ‘miljard-grens’ met €1,35 miljard omzet.

Jeroen Pauw

Presentator

De rijke carrière van presentator en talkshow host Jeroen Pauw begint op de radio. Vanaf 1979 werkt hij onder meer voor het ANP, de Wereldomroep, de NCRV en de VARA. Ook is hij op dat moment vaste presentator van de radioprogramma’s ‘Het Oog op Morgen’ en BNN’s ‘Storing’.

Maan

Zangeres

Ruim twee jaar nadat ze The voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Ze heeft al heel wat mogen bijschrijven op haar cv: een eerste EP en album, een uitverkochte clubtour en succesvolle samenwerkingen.

Humberto Tan

Presentator

Humberto Tan is radio- en televisiepresentator, sportjournalist, schrijver en tijdens BusinessBoost Live interviewer.

ING-aangepast

Partners |

NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC