Jaar

Jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2017

Atilay Uslu

Corendon

Atilay Uslu is oprichter van Corendon. Zijn innovatieve ondernemerschap begon in 1990 met een eigen shoarmazaak; inmiddels bezit hij een eigen hotelketen. De touroperator en vliegtuigmaatschappij verkocht hij in juni 2019.

Raymond Cloosterman

Rituals

Raymond Cloosterman overwon vele tegenslagen en een bijna-faillissement met Rituals: pas na jaren werd het cosmeticabedrijf een succes. Inmiddels heeft Rituals ruim 3000 winkels en shop-in-shops wereldwijd.

Nikkie Plessen

NP Fashion

Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is eigenaresse van het succesvolle modebedrijf NP Fashion, dat met drie vrouwen-, één kinder- en één mannenkledingmerk actief is in Europa en Azië.

Verne Harnish

Entrepreneurs Organization

De Amerikaan Verne Harnish is oprichter van de Entrepreneurs Organization en bekend van zijn wereldwijde bestseller Scaling Up: een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien.

Pieter Zwart

Coolblue

Pieter Zwart is eigenaar en ‘beginbaas’ van Coolblue: één van Nederlands’ grootste webshops in consumentenelektronica. In 2018 doorbrak zijn bedrijf de ‘miljard-grens’ met €1,35 miljard omzet.