De Parade: het ideale voorprogramma van BusinessBoost Live

Het grote succes van eerdere edities van BusinessBoost Live smaakt naar meer. Daarom voegen we dit jaar weer iets speciaals toe aan het programma: de Parade! Het is het ideale voorprogramma voor ondernemers. Met korte talks, workshops, interactieve sessies en food & drinks.Talks en workshops

Op de Parade staan verschillende bedrijven en organisaties klaar om ondernemers te inspireren en verder te helpen. Zoals ‘Scaling Up’, de exclusieve partner van de Amerikaanse groeigoeroe Verne Harnish. Scaling Up heeft al vele honderden ondernemers geholpen om de volgende fase van groei te bereiken. Sluit tijdens de Parade aan bij één van hun drie sessies van slechts 30 minuten en leer alles over groeigeheimen.

Ben je benieuwd naar tips en trucs om uit te breiden of te exporteren naar het buitenland? Wil je weten hoe je groei kan financieren? Of ben je geïnteresseerd in de laatste updates rondom digitale veiligheid en cyberaanvallen? Op al deze vragen krijg je antwoord in korte colleges van NLGroeit, de stichting die ambitieuze ondernemers verder helpt.

Ontdek jong ondernemerstalent in het paviljoen van EUROBizz Academy. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar vertellen in korte, enthousiaste presentaties over hun bedrijfsplannen, met genoeg ruimte voor vragen en interactie. Alle presentaties en workshops zijn gratis te bezoeken en op het food-plein kun je terecht voor de lekkerste drankjes en gerechten.

 

Je eigen mini-podcast maken

Het medium podcast stijgt razendsnel in populariteit. Bij de Parade is het daarom mogelijk om bij de studio van BNR Nieuwsradio je eigen unieke ondernemerspodcast op te nemen. In vijf minuten word je door BNR-journalist Connor Clerx bevraagd over je bedrijf en ambities. De podcast staat daarna direct voor je klaar om te delen via jouw eigen kanalen.

BNR Nieuwsradio verzorgt daarnaast een speciaal programma rondom BusinessBoost Live: zo kun je meekijken en -luisteren naar een speciale uitzending van BNR Zakendoen, met presentator Thomas van Zijl, gaat buitenlandcommentator Bernard Hammelburg in op de buitenlandse ontwikkelingen die het ondernemerschap in Nederland beïnvloeden, en geeft columnist en podcastmaker Ben van der Burg een inkijkje in de nieuwste technologische mogelijkheden.

Meer dan genoeg te beleven dus! Loop bij de Parade alvast warm voor het avondvullende programma van BusinessBoost Live. Kom naar Hal 3 van Rotterdam Ahoy tussen 16:00 en 20:00 uur. BusinessBoost Parade is vrij toegankelijk voor iedereen die een ticket of arrangement heeft voor BusinessBoost Live.

Deel op social media:

Share on facebook
Share on linkedin