Unieke ondernemers. Eerlijke gesprekken. Nieuwe inzichten.

 Dinsdag 1 juni is het tijd voor een nieuwe editie van BusinessBoost Live Online met als thema: Internationale groei. 

Tijdens BusinessBoost Live Online delen ondernemers en experts maandelijks inzichten, ideeën en adviezen rondom relevante en actuele thema’s. In een interactieve omgeving bieden ze concrete handvatten en tips waar u als ondernemer direct mee aan de slag kunt.

Deelname is gratis, meld u dus hieronder direct aan!

Dinsdag 1 juni - 19.30 uur

ING-aangepast

Partners |

NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC

Komende editie aan het woord

1 juni gaat Sofie van den Enk met onder andere onderstaande ondernemers en experts het gesprek aan. 

Raymond Cloosterman
Oprichter en CEO Rituals

Raymond Cloosterman is oprichter en CEO van het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals. Hij overwon vele tegenslagen met zijn bedrijf, overleefde een bijna-faillissement en begon pas na een aantal jaar succes te boeken. Inmiddels is Rituals uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met zo’n 800 eigen winkels en 2000 shop-in-shops in 27 landen.

Justin Jansen
Professor Corporate Entrepreneurship RSM

Justin Jansen is hoogleraar Ondernemerschap aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit en academisch directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Hij is onder andere bekend van de Top 250 Groeibedrijven en het ScaleUp Dashboard en doet al meer dan twintig jaar onderzoek bij succesvolle Nederlandse groeibedrijven. Hij is co-auteur van het recentelijk verschenen boek ‘Naar een Gezond Groeibedrijf in Vijf Stappen’. Daarnaast is hij adviseur en verzorgt hij trainingen over gezonde groei, vernieuwing en de schaalbaarheid van organisaties.

Dirk de Bruijn
Oprichter Swapfiets

De iconische blauwe fietsbanden van Swapfiets zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Nederlandse steden. Dirk de Bruijn is Swapfiets gestart samen met twee compagnons eind 2014 met de missie om steden leefbaarder te maken door fietsen aan te bieden in abonnementsvorm. Inmiddels is Swapfiets niet alleen actief in steden in Nederland maar actief in meer dan 70 steden in 9 landen en reikt het productaanbod van de oer hollandse omafiets tot e-bikes en in een aantal grote Europese steden ook elektrische stepjes en e-scooters.

Marieke Blom
Hoofdeconoom ING

Als hoofdeconoom bij ING Nederland verschijnt Marieke Blom vaak in de media waar zij wordt gevraagd haar visie en economische vooruitzichten rondom de coronacrisis te delen. Samen met haar team houdt Marieke de economie nauwlettend in de gaten en analyseert zij de gevolgen van de coronacrisis. Ook deze editie praat Marieke ons bij over onder andere haar verwachtingen voor de komende maanden en zoomt ze in op de internationale economische ontwikkelingen.

Arjen Paardekooper
Blenheim advocaten

Arjen is advocaat ondernemingsrecht bij Blenheim Advocaten. Recent heeft hij een COVID-19 handleiding voor ondernemers geschreven om hen te helpen met juridische vragen. Als vaste online gast praat hij ondernemers elke maand bij over de laatste ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving. Deze editie deelt het laatste nieuws over wet en regelgeving in het buitenland.

Video’s terugkijken?

Dat kan in onze bibliotheek. Hier vindt u alle video’s van de afgelopen edities. Zoek naar een spreker uit het programma of tussen de thema’s naar uw interesse. Ook kunt u filteren op de datum van een specifieke editie. U kunt zowel fragmenten als een volledige editie terugkijken.

10:44

Richard van Leeuwen

Open Up!

Richard van Leeuwen is een bekende en succesvolle horecaondernemer in Nederland en daarbuiten. Als echte hospitality professional met meer dan 25 jaar ervaring in horeca, events en entertainment, maken zijn professionaliteit en bovengemiddelde interesse in de zakelijke kant van hospitality hem tot een aansprekende en complementaire zakenpartner. Zijn curriculum toont een brede ervaring in het oprichten en runnen van succesvolle restaurants en bars die uitmuntende service, memorabele evenementen, een vleugje glamour en sterke financiële resultaten bieden.

1:26:23

Open Up!

Open Up!

In de deze editie van BusinessBoost Live Online sprak Sofie van den Enk met ondernemers en experts uit de horeca- en evenementenbranche en hebben ze een blik geworpen op de toekomst.