Unieke ondernemers. Eerlijke gesprekken. Nieuwe inzichten.

Na een zomerstop zijn we 1 september terug met een nieuwe editie van BusinessBoost Live Online.

In deze online sessies delen ondernemers en experts – vanuit huis – inzichten, ideeën en adviezen rondom relevante en actuele thema’s. In een interactieve omgeving bieden ze concrete handvatten en tips waar u als ondernemer direct mee aan de slag kunt.

Meer informatie over het thema en de sprekers volgen later.

dinsdag 1 september

ING-aangepast

Partners |

NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC

Video's terugkijken?

Dat kan in onze bibliotheek! Hier vindt u alle online business boosts van de afgelopen edities terug. Op deze manier bekijkt u makkelijk een hele aflevering of het fragment van een specifieke spreker terug.

Afgelopen editie aan het woord

Op 25 juni ging Sofie van den Enk het gesprek aan met onderstaande ondernemers en experts. Wilt u deze editie terugkijken? Dat kan hier!

Michiel Muller
Groei 2.0

Michiel Muller is mede-oprichter van online supermarkt Picnic. Het bedrijf bestaat sinds 2015, bezorgt uitsluitend aan huis en heeft geen eigen winkels. Tijdens deze crisis zijn zij explosief gegroeid. Dit lijkt een luxe positie, maar ook dit bracht onvoorziene uitdagingen met zich mee.

Marieke Blom
Financiële reset

Als hoofdeconoom bij ING Nederland verschijnt Marieke Blom vaak in de media waar zij wordt gevraagd haar visie op de coronacrisis te delen. Samen met haar team houdt zij de economie nauwlettend in de gaten en analyseert zij de gevolgen van de coronacrisis voor onder andere het MKB.

Guido Weijers
Gelukkig ben ik ondernemer!

Niemand minder dan cabaretier én inspirator Guido Weijers legt ons uit waarom we ons gelukkig mogen prijzen als ondernemer. In zijn masterclass vertelt hij over alles wat nodig is voor een (nog) gelukkiger leven en waarom gelukkige mensen succesvoller zijn.

Monique Ansink
Zelf doorpakken

Als eigenaar van het internationale bedrijf JUMBO Spanbandfabrikant weet Monique hoe het is om duurzaam zaken te doen binnen en buiten Europa. Met de kennis die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan, helpt zij andere ondernemers graag bij het implementeren van o.a. de Sustainable Development Goals. Maar ook over het opzetten van een eigen vestiging in het buitenland kan zij ervaringen delen.

Arjen Paardekooper
Aansprakelijkheid bij 1,5 meter

Arjen is advocaat ondernemingsrecht en richt zich onder andere op bedrijfsovernames en het oplossen van aandeelhoudersgeschillen. Onlangs heeft hij een COVID-19 handleiding voor ondernemers geschreven, om ondernemers te helpen met juridische vragen.

Patrick van der Pijl
Nieuwe kansen, nieuwe businessmodellen

Met zijn bedrijf Business Models Inc. helpt Patrick bedrijven nieuwe businessmodellen te begrijpen, ontwerpen en te schalen om zo exponentieel te kunnen groeien. De coronacrisis leidt ook tot nieuwe mogelijkheden voor ondernemers, van start-ups tot multinationals.

Victor Knaap
Virtueel vernieuwen

Media Monks is een internationaal creatief productiebedrijf wat in 2001 werd opgericht door twee studievrienden. Afgelopen jaar nam Media Monks 400 nieuwe mensen aan in Nederland. Een gigantische groei met onvoorziene gevolgen door de COVID-19 uitbraak. CEO Victor Knaap zal ons meenemen in de wereld van ‘virtuele vernieuwing’.

Sofie van den Enk
Host

Sofie is presentatrice en verslaggever voor de KRO-NCRV van programma’s als De Keuringsdienst van Waarde, De Vergelijkers, Me Jane You Tarzan en Ouders uit de Kast. Daarnaast heeft ze samen met Eva Munnik de boeken ‘De Melkfabriek’ en ‘De Schoolfabriek’ geschreven. Sofie studeerde Amerikanistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.