Unieke ondernemers. Eerlijke gesprekken. Nieuwe inzichten.

Na een zomerstop zijn we dinsdag 1 september terug met een nieuwe editie van BusinessBoost Live Online. Het thema van deze avond: Doorpakken! 

In deze online sessies delen ondernemers en experts – vanuit huis – inzichten, ideeën en adviezen rondom relevante en actuele thema’s. In een interactieve omgeving bieden ze concrete handvatten en tips waar u als ondernemer direct mee aan de slag kunt.

Met onder meer Verne Harnish (Scaling Up), Bas van der Veldt (AFAS Software) en Marieke Blom (ING).

dinsdag 1 september - 19.30 uur

ING-aangepast

Partners |

NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC

Video's terugkijken?

Dat kan in onze bibliotheek! Hier vindt u alle online business boosts van de afgelopen edities terug. Op deze manier bekijkt u makkelijk een hele aflevering of het fragment van een specifieke spreker terug.

Deze editie aan het woord

Op 1 september gaat Sofie van den Enk opnieuw het gesprek aan met verschillende ondernemers en experts. Dit keer over het thema: ‘Doorpakken!’. Schrijf u nu in!

Marieke Blom
Financiële reset

Als hoofdeconoom bij ING Nederland verschijnt Marieke Blom vaak in de media waar zij wordt gevraagd haar visie op de coronacrisis te delen. Samen met haar team houdt zij de economie nauwlettend in de gaten en analyseert zij de gevolgen van de coronacrisis voor onder andere het MKB.

Bas van der Veldt
AFAS Software

Bas van der Veldt is op zijn 19e begonnen bij AFAS als productmanager. Via manager productmanagement en directeur Productontwikkeling werd hij in 2008 Algemeen Directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS en is dat nog steeds. Onder zijn leiding groeide AFAS met meer dan 700% en werd het een toonaangevend bedrijf met meer dan 190 miljoen omzet en prachtige rendementen.

Verne Harnish
Entrepreneurs Organization

De Amerikaan Verne Harnish is een echte ‘ondernemers ondernemer’ en is onder meer oprichter van de wereldberoemde Entrepreneurs’ Organization (EO) en schrijver van diverse internationale best sellers op het gebied van ondernemen. Na EO begon Harnish ‘Scaling Up’: een wereldwijd management- en coachingbedrijf met meer dan 180 partners op zes continenten. Jaarlijks worden er meerdere Scaling Up Summits gegeven waarbij Harnish vaak keynote speaker is.

Sofie van den Enk
Host

Sofie is presentatrice en verslaggever voor de KRO-NCRV van programma’s als De Keuringsdienst van Waarde, De Vergelijkers, Me Jane You Tarzan en Ouders uit de Kast. Daarnaast heeft ze samen met Eva Munnik de boeken ‘De Melkfabriek’ en ‘De Schoolfabriek’ geschreven. Sofie studeerde Amerikanistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.