Tickets

Ticketsectie - Platinum Arrangement

€395,-
excl. BTW

Platinum Arrangement

Het Platinum Arrangement geeft je de allerbeste plekken vooraan bij het podium en een volledig verzorgde avond. Voorafgaand aan de show geniet je van een culinair walking dinner en na afloop heb je toegang tot de exclusieve Business Social Club. Daarnaast kom je Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree, heb je een gereserveerde garderobe, hostessbegeleiding, toegang tot de VIP lounge en onbeperkt drankjes voor én na de show.

Ticketsectie - Gouden arrangement

€275,-
excl. BTW

Gouden Arrangement

Met het Gouden Arrangement ervaar je de show op de vloer vlakbij het podium en heb je zeer goed zicht op de sprekers. Daarnaast kom je Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree en heb je na afloop toegang tot de exclusieve Business Social Club. Hier kun je onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal optreden napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.

Ticketsectie - Zilveren ticket

€115,-
excl. BTW

Zilveren Ticket

Met het Zilveren Ticket krijg je een stoel op de vloer van Rotterdam Ahoy. Met deze ticket heb je goed zicht op het 360 graden podium midden in de zaal en kun je de show tegelijkertijd volgen via het grote scherm. Buiten de zaal, op de begane grond, heb je een ruim assortiment aan foodstations en barren waar je tegen betaling een lekker hapje en drankje kunt halen.

Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl

vanaf €65,-
excl. BTW

Ticket op de ring

Met een stoel op de ring heb je overzicht over de hele zaal en volg je de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heb je keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde. Na binnenkomst heb je de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kun je terecht voor een drankje.