Tickets

€549,-
excl. BTW

Platinum Plus arrangement

Het Platinum Plus arrangement geeft u alles van het Platinum arrangement plus een zeer exclusieve masterclass van keynote speaker Verne Harnish! De Amerikaanse Harnish is een echte ‘ondernemers ondernemer’ en staat bekend als groei-goeroe voor professionals en bedrijven. Hij is onder meer oprichter van de Entrepreneurs Organization en schreef de wereldwijde bestseller ‘Scaling Up’, een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien. Kijk hier voor meer informatie over Verne Harnish. 

Ticketsectie - Zilveren ticket

€115,-
excl. BTW

Zilveren Ticket

Met het Zilveren Ticket krijg je een stoel op de vloer van Rotterdam Ahoy. Met deze ticket heb je goed zicht op het 360 graden podium midden in de zaal en kun je de show tegelijkertijd volgen via het grote scherm. Buiten de zaal, op de begane grond, heb je een ruim assortiment aan foodstations en barren waar je tegen betaling een lekker hapje en drankje kunt halen.

Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl

vanaf €25,-
excl. BTW

Ticket op de ring

Met een stoel op de ring heeft u overzicht over de hele zaal en volgt u de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heeft u keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde op de eerste of tweede ring. Na binnenkomst heeft u de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kunt u terecht voor een drankje.

Ticketsectie - Platinum Arrangement

€395,-
excl. BTW

Platinum Arrangement

Het Platinum Arrangement geeft je de allerbeste plekken vooraan bij het podium en een volledig verzorgde avond. Voorafgaand aan de show geniet je van een culinair walking dinner en na afloop heb je toegang tot de exclusieve Business Social Club. Daarnaast kom je Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree, heb je een gereserveerde garderobe, hostessbegeleiding, toegang tot de VIP lounge en onbeperkt drankjes voor én na de show.

Ticketsectie - Gouden arrangement

€275,-
excl. BTW

Gouden Arrangement

Met het Gouden Arrangement ervaar je de show op de vloer vlakbij het podium en heb je zeer goed zicht op de sprekers. Daarnaast kom je Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree en heb je na afloop toegang tot de exclusieve Business Social Club. Hier kun je onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal optreden napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.

bbl-2019-10-lessen
bbl-2019-10-lessen

€24,95,-
incl. BTW

Studententicket

BusinessBoost Live is er voor iedereen met een ondernemende geest, dus ook voor studenten. Voor deze doelgroep hebben we een zeer speciale en voordelige actie: als student koop je een (ongeplaceerde) ticket op de ring voor slechts €24,95 inclusief btw en servicekosten! Korte tijd voor het event krijg je een stoel toegewezen. Een niet te missen kans om een avondlang geïnspireerd te worden door spraakmakende ondernemers uit binnen- en buitenland.

ING-aangepast

Partners |

BNR_nieuwsradio_LOGO
NLGroeit vectorlogo
TC_Logo_RGB_DiaNeg_FC