€275,-
excl. BTW

Gouden arrangement

Met het Gouden Arrangement ervaart u de show op de vloer vlakbij het podium en heeft u zeer goed zicht op de sprekers. Daarnaast komt u  Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree en heeft u na afloop toegang tot de exclusieve Business Social Club. Hier kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal optreden napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.

VIP entree

Bij de speciale VIP entree vindt de registratie plaats en is er een plekje voor u gereserveerd in de garderobe. In de centrale hal neemt BNR Nieuwsradio podcasts op met verschillende ondernemers. Leuk om te zien, én u hebt zelfs de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren!

Mocht u nog wat willen eten dan kun u terecht bij een ruim aanbod aan foodtrucks.

Business Parade

Met trots presenteren wij de nieuwste toevoeging aan BusinessBoost Live: de BusinessBoost Parade. In 2020 opent BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00u voor de Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemers-thema’s. De talks zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. Het ideale voorprogramma in aanloop naar de show later op de avond. De BusinessBoost Parade vindt plaats in Hal 3.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainment onderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.

Business Social Club

Na de show wordt de exclusieve Business Social Club geopend waar je kunt nagenieten van de avond. De club is ingericht als rooftop bar, met ‘uitzicht’ op een prachtige skyline. In deze sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikale ondersteuning napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.