€275,-
excl. BTW

Gouden arrangement

Met het Gouden Arrangement ervaart u de show op de vloer vlakbij het podium en heeft u zeer goed zicht op de sprekers. Daarnaast komt u  Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree en heeft u na afloop toegang tot de exclusieve Business Social Club. Hier kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal optreden napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.

VIP entree

Bij de speciale VIP entree vindt de registratie plaats en is er een plekje voor u gereserveerd in de garderobe. 

BusinessBoost Parade

In 2020 opent BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00 uur voor de BusinessBoost Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemersthema’s. De talks zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. U vindt de BusinessBoost Parade in de Ahoy Plaza via de hoofdingang.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainmentonderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.

Business Social Club

Na de show wordt de exclusieve Business Social Club geopend waar je kunt nagenieten van de avond. De club is ingericht als rooftop bar, met ‘uitzicht’ op een prachtige skyline. In deze sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikale ondersteuning napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.