€395,-
excl. BTW

Platinum arrangement

Met het super-de-luxe Platinum Arrangement geniet u van een volledig verzorgde avond met de allerbeste plekken vooraan bij het podium. Uw avond begint enkele uren voor de show met een culinair walking dinner en na afloop heeft u toegang tot de exclusieve Business Social Club. Daarnaast komt u Rotterdam Ahoy binnen via een speciale VIP entree, heeft u een gereserveerde garderobe, hostessbegeleiding, toegang tot de VIP lounge en onbeperkt drankjes voor én na de show.

VIP lounge

Na ontvangst bij de speciale VIP entree wordt u begeleid naar de lounge. In deze sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een drankje andere ondernemers ontmoeten, netwerken en gezellig bijpraten met bekenden.

Culinair walking dinner

In de VIP lounge wordt, voordat de show begint, een culinair walking dinner geserveerd. Er staan verschillende foodstations in de ruimte die u een ruime keuze geven in hapjes, hoofdgerechten en desserts.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainment onderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.

Business Social Club

Na de show wordt de exclusieve Business Social Club geopend waar je kunt nagenieten van de avond. De club is ingericht als rooftop bar, met ‘uitzicht’ op een prachtige skyline. In deze sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikale ondersteuning napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.