€549,-
excl. BTW

Platinum Plus arrangement

Het Platinum Plus arrangement geeft u alles van het Platinum arrangement plus een zeer exclusieve masterclass van keynote speaker Verne Harnish! De Amerikaanse Harnish is een echte ‘ondernemers ondernemer’ en staat bekend als groei-goeroe voor professionals en bedrijven. Hij is onder meer oprichter van de Entrepreneurs Organization en schreef de wereldwijde bestseller ‘Scaling Up’, een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien. Daarnaast geniet u van een volledig verzorgde avond met de allerbeste plekken vooraan bij het podium en onderstaande extra’s.

VIP entree

Bij de speciale VIP entree vindt de registratie plaats en is er een plekje voor u gereserveerd in de garderobe. In de centrale hal neemt BNR Nieuwsradio podcasts op met verschillende ondernemers. Leuk om te zien, én u heeft zelfs de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren!

BusinessBoost Parade

Met trots presenteren wij de nieuwste toevoeging aan BusinessBoost Live: de BusinessBoost Parade. In 2020 opent BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00u voor de Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemers-thema’s. De talks zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. Het ideale voorprogramma in aanloop naar de show later op de avond. De BusinessBoost Parade vindt plaats in Hal 3.

Masterclass Verne Harnish

De Amerikaanse Verne Harnish is een echte ‘ondernemers ondernemer’ en staat bekend als groei-goeroe voor professionals en bedrijven. Hij is onder meer oprichter van de Entrepreneurs Organization en schreef de wereldwijde bestseller ‘Scaling Up’, een krachtige methode dat bedrijven helpt sneller te groeien. U bent één van de 150 ondernemers die voorafgaand de show deelneemt aan deze exclusieve masterclass van Harnish, één van de keynote sprekers in de show.

Culinair walking dinner

In de VIP lounge wordt, voordat de show begint, een culinair walking dinner geserveerd. Er staan verschillende foodstations in de ruimte die u een ruime keuze geven in hapjes, hoofdgerechten en desserts.

VIP lounge

In de VIP lounge kunt u onder het genot van een drankje andere ondernemers ontmoeten, netwerken en gezellig bijpraten met bekenden.

Business Social Club

Na de show wordt de exclusieve Business Social Club geopend waar u kunt nagenieten van de avond. De club is ingericht als rooftop bar, met ‘uitzicht’ op een prachtige skyline. In deze sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een hapje, drankje en muzikale ondersteuning napraten, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainment onderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.