24,95
incl. BTW

Studententicket op de ring

Met een stoel op de ring heb je overzicht over de hele zaal en volg je de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heb je de keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde. Na binnenkomst heb je de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kun je terecht voor een drankje.

Business Parade

In 2020 opent BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00 uur voor de Business Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemersthema’s. De talks zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. U vindt de Business Parade in de Ahoy Plaza via de hoofdingang.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainmentonderdelen. Eerlijke gesprekken die je nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.