vanaf €65,-
excl. BTW

Ticket op de ring

Met een stoel op de ring heb je overzicht over de hele zaal en volg je de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heb je keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde. Na binnenkomst heb je de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kun je terecht voor een drankje.

BNR podcasts

Op vertoon van je ticket kun je naar Ahoy Plaza waar BNR Nieuwsradio podcasts opneemt met ondernemers. Leuk om te zien, én je hebt zelfs de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren! Mocht je wat willen eten dan kun je terecht bij een ruim aanbod aan foodtrucks.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainment onderdelen. Eerlijke gesprekken die je nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.