vanaf €65,-
excl. BTW

Ticket op de ring

Met een stoel op de ring heeft u overzicht over de hele zaal en volgt u de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heeft u de keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde. Na binnenkomst heeft u de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kunt u terecht voor een drankje.

BusinessBoost Parade

In 2020 opent BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00 uur voor de BusinessBoost Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemersthema’s. De talks zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. U vindt de BusinessBoost Parade in de Ahoy Plaza via de hoofdingang.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainmentonderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.