vanaf €65,-
excl. BTW

Ticket op de ring

Met een stoel op de ring heeft u overzicht over de hele zaal en volg je de gesprekken op het podium uitstekend, zowel live als via het grote scherm. Hierbij heeft u de keuze uit een zitplaats aan de korte of lange zijde. Na binnenkomst heeft u de mogelijkheid iets te eten en drinken. Bij diverse foodstations naast de tribune zijn tegen betaling heerlijke gerechten verkrijgbaar en bij de diverse barren kunt u terecht voor een drankje.

BNR podcasts

Op vertoon van uw ticket kun u naar Ahoy Plaza waar BNR Nieuwsradio podcasts opneemt met ondernemers. Leuk om te zien, én u hebt zelfs de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren! Mocht u wat willen eten dan kunt u terecht bij een ruim aanbod aan foodtrucks of Restaurant Floyd, direct bij de entree van Rotterdam Ahoy.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainment onderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.