€115,-
excl. BTW

Zilveren Ticket

Met een Zilveren Ticket krijgt u een stoel op de vloer van Rotterdam Ahoy. Met dit ticket heeft u goed zicht op het 360 graden podium midden in de zaal en kunt u de show tegelijkertijd volgen via het grote scherm. Buiten de zaal, op de begane grond, heb je een ruim assortiment aan foodstations en barren waar u tegen betaling een lekker hapje en drankje kunt halen.

Entree

Na binnenkomst vindt de registratie plaats en kunt u uw jas ophangen in de garderobe. 

BusinessBoost Parade

In 2020 opent BusinessBoost Live haar deuren al om 16:00 uur voor de BusinessBoost Parade: een gezellige informeel inspiratieplein waar meerdere toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele ondernemersthema’s. De talks zijn vrij te bezoeken en worden meerdere keren gegeven. Daarnaast kunt u lekker eten en drinken op het foodplein en ontmoet u ander ondernemers met gelijksoortige uitdagingen en interessegebieden. U vindt de BusinessBoost Parade in de Ahoy Plaza via de hoofdingang.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainmentonderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.