€115,-
excl. BTW

Zilveren Ticket

Met een Zilveren Ticket krijgt u een stoel op de vloer van Rotterdam Ahoy. Met dit ticket heeft u goed zicht op het 360 graden podium midden in de zaal en kunt u de show tegelijkertijd volgen via het grote scherm. Buiten de zaal, op de begane grond, heb je een ruim assortiment aan foodstations en barren waar u tegen betaling een lekker hapje en drankje kunt halen.

Entree

Na binnenkomst vindt de registratie plaats en kunt u uw jas ophangen in de garderobe. In de centrale hal (Ahoy Plaza) neemt BNR Nieuwsradio podcasts op met verschillende ondernemers. Leuk om te zien, én u heeft zelfs de mogelijkheid zelf een bijdrage te leveren!

Mocht u nog wat willen eten dan kun je terecht bij een ruim aanbod aan foodtrucks of Restaurant Floyd, direct bij de entree van Rotterdam Ahoy.

Show

In de bekende grote zaal van Rotterdam Ahoy vindt de hoofdshow plaats. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium. Hun inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassende entertainment onderdelen. Eerlijke gesprekken die u nergens anders hoort en gegarandeerd leiden tot nieuwe inzichten. BusinessBoost Live is dan ook een show voor én door ondernemers.