Businessboost experience

Hoe kun jij jouw business een boost geven? Dát is de vraag die centraal staat tijdens BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy – én de vraag die actueel en urgent is voor iedere ondernemer en of professional, van start-up tot familiebedrijf.

Zeker nu, in tijden waarin de wereld om ons heen continu in beweging en aan verandering onderhevig is.

Een boost geven gaat verder dan schalen alleen; het gaat om de impact die je maakt. Tijdens de BusinessBoost Experience delen ondernemers en experts in intieme setting, ook wel Boostcamps hun verhalen en ervaringen, hun handvatten en bewezen plannen van aanpak die een motivatie en inspiratie kunnen vormen voor andere ondernemers.

Zo vertellen nieuwkomers hoe zij de markt op een volstrekt nieuwe manier uitdagen en delen bekende ondernemers hoe zij gaandeweg grote uitdagingen het hoofd hebben weten te bieden. Deze ervaringen uit heden en verleden kunnen het verschil maken voor de toekomst van elke onderneming – en datzelfde geldt voor de experts die we een podium bieden om een koppeling te maken tussen theorie en praktijk.

Bestel dus vandaag nog jouw gold tickets voor toegang tot de BusinessBoost Experience. Je krijg naast de show exclusief toegang tot een plenaire openingssessie, twee rondes Boostcamps en de Business Social Club. Ontdek hoe jij jouw onderneming de boost kunt geven die het verdiend!

Line-up boostcamps

Deborah Nas over CONTEXT
Moriz & Doris over CONTEXT
Tom Mom over GROEI
Justin Jansen over GROEI
John Fentener van Vlissingen over GROEI
Denis Doeland over INNOVATIE & TECH
Walter Morriën over DUURZAAMHEID
Léon Wijnands over DUURZAAMHEID
Maarten van Beek over MENS & WERK
Patrick Davidson over MENS & WERK
Mikkel Hofstee over MENS & WERK
Arjen Paardekooper over FUSIE & OVERNAME

De lijst met Boostcamp sprekers wordt nog verder aangevuld. Vanaf 16 januari opent de inschrijving. Verzeker jezelf vast van kaarten voor de BusinessBoost Experience.

ROnde 1: 17.15 - 17.45

Tom mom

Over Groei

RSM, Erasmus Universiteit

Deborah Nas

over Context

TU Delft

denis doeland

over Marketing

DDMCA Management

patrick davidson

over mens & werk

Auteur

Gilbert gooijers

Over innovatie&tech

COO & Medeoprichter van CM.com

Ronde 2: 18.15 - 18.45

justin jansen

over Groei

RSM, Erasmus Universiteit

John Fentener van Vlissingen

over Context

BCD Travel

denis doeland

over Marketing

DDMCA Management

Demy de zeeuw

over Marketing

Oud- profvoetballer & Ondernemer

Mikkel Hofstee & Maarten van beek

over Mens en werk

Lifeguard in gesprek met ING

Sonja Meijerink

over mens & werk

Typecast

Walter Morriën & léon WIjnands

over duurzaamheid

De Koffiejongens in gesprek met ING

patrick van der pijl

over nieuwe











businessmodellen

Business Models inc.

Arjen paardekooper

over Fusie &










overname

Hunt Corporate Finance

Thema's

Tijdens BusinessBoost Live komen verschillende thema’s aan bod, passend bij jouw uitdagingen op dit moment.  

Groei

Elke onderneming is gericht op groei – maar geen groei zonder groeistuipen en -pijnen.

Ook in turbulente tijden geldt echter: kennis is macht. De groeifases waar ondernemingen doorheengaan, zijn voor ieder bedrijf immers in grote lijnen hetzelfde. Weten in welke fase jouw onderneming zich bevindt, het herkennen van de kritieke momenten én weten hoe je daarop kunt sturen, maken het cruciale verschil.

Daarnaast heeft de term ‘groei’ een extra dimensie gekregen. Behalve schalen gaat het nu vooral ook om duurzaam groeien met oog voor de wereld om ons heen en de generaties die na ons komen.

Meer weten over dit thema? Tijdens de Boostcamps over GROEI delen onze experts en door de wol geverfde ondernemers hun waardevolle kennis, ervaringen en inzichten graag met jou!

Context

‘We leven in een VUCA-wereld’, hoor je steeds vaker – en daarmee wordt dan een snel veranderende wereld bedoeld. En dat klopt ook: globalisering, de technologische revolutie, de snel veranderende klantvraag, de huidige geopolitieke situatie… al die veranderingen hebben grote gevolgen voor ondernemingen. Maar met de term ‘VUCA-wereld’ worden alle veranderingen op één hoop gegooid. Terwijl VUCA van oorsprong geen verzamelnaam is, maar een duiding van vier verschillende uitdagingen: Volatility, Uncertainty, Complexity en Ambiguity. En bij elke uitdaging hoort een andere aanpak.

Wil jij weten welke aanpak de beste is voor jouw onderneming? Kom dan naar de CONTEXT-Boostcamps!  

Marketing

Met goede marketing bind je klanten aan je bedrijf. Maar hoe en waar bereik je jouw doelgroep? Heeft het nog wel zin om in de zaterdageditie van een dagblad te adverteren? En hoe kunnen – of misschien wel: moeten – sociale media worden ingezet? Wat wordt de koers die digital marketing gaat varen? Waar moet je als marketeer op letten en hoe moet je bijsturen om relevant te blijven. Om antwoord te krijgen op deze en al je andere marketingvragen ben je van harte welkom bij de MARKETING-Boostcamps!

Innovatie & tech

De consument is verwend; men is gewend aan snelle communicatie en slimme oplossingen – en eist die ook van bedrijven. Zonder digitalisering en innovatie kun je als onderneming dus niet overleven, maar het vergt veel van ondernemers om alle ontwikkelingen te volgen – én voorop te blijven lopen in de implementatie ervan.

Benieuwd hoe andere ondernemers omgaan met deze uitdaging? Dan zijn de Boostcamps over INNOVATIE & TECH echt iets voor jou!

duurzaamheid

We kunnen er niet omheen: mondiaal staan we voor enorme klimaatuitdagingen. Ook wij als ondernemers moeten daar wat mee, en sterker nog: dat willen we ook en dat doen we ook al – van CO2-reductie tot zonnepanelen en elektrisch rijden.

Sommige ondernemers hebben er zelfs hun core business van gemaakt. Tijdens de Boostcamps over DUURZAAMHEID delen zij hun inspirerende verhaal en ontdek je hoe jij als ondernemer (nóg) meer kunt bijdragen aan een schonere wereld.

mens & werk

Eén van de grootste uitdagingen waar elke onderneming nu mee te maken heeft, is het vinden van (de juiste) medewerkers – om nog te zwijgen van de tour de force om ze vervolgens aan boord te houden. De Boostcamps binnen het thema MENS & WERK draaien dan ook om alle belangrijke aspecten van programma’s, teaming en het bouwen van een sterke bedrijfscultuur. Onze ervaren ondernemers helpen je graag met advieze die direct toepasbaar zijn in jouw praktijk!

Nieuwe Businessmodellen

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo en dat heeft ook impact op jouw businessmodel. Belangrijk dus om dat businessmodel regelmatig kritisch tegen het licht te houden om tijdig te kunnen bijsturen. Maar wat zijn jouw blinde vlekken als ondernemer en hoe herken je die? En wat valt er te leren van de zogenaamde disruptors, de ondernemers die de bestaande modellen negeren en zoeken naar alternatieven?
Al deze en andere voor dit thema urgente vragen worden beantwoord tijdens de Boostcamps over NIEUWE BUSINESSMODELLEN, dus meld je aan en doe er je voordeel mee!

Fusie & overname

Ben je benaderd voor een overname? Of speel je met de gedachte om een ander bedrijf over te nemen of de krachten te bundelen?
Zorg dan dat je de Boostcamps binnen het thema FUSIE & OVERNAME niet mist! Onze specialisten weten exact wat er allemaal bij komt kijken, waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn – en delen hun expertise graag met jou.