Businessboost experience

Hoe kun jij jouw business een boost geven? Dát is de vraag die centraal staat tijdens BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy – én de vraag die actueel en urgent is voor iedere ondernemer en of professional, van start-up tot familiebedrijf.

Zeker nu, in tijden waarin de wereld om ons heen continu in beweging en aan verandering onderhevig is.

Een boost geven gaat verder dan schalen alleen; het gaat om de impact die je maakt. Tijdens de BusinessBoost Experience delen ondernemers en experts in intieme setting, ook wel Boostcamps hun verhalen en ervaringen, hun handvatten en bewezen plannen van aanpak die een motivatie en inspiratie kunnen vormen voor andere ondernemers.

Zo vertellen zij hoe zij de markt op een volstrekt nieuwe manier uitdagen en hoe zij grote uitdagingen het hoofd hebben weten te bieden. Deze ervaringen uit heden en verleden kunnen het verschil maken voor de toekomst van elke onderneming – en datzelfde geldt voor de experts die we een podium bieden om een koppeling te maken tussen theorie en praktijk.

boostcamps 2023

Justin jansen & TOm MOM

Over Groei

RSM, Erasmus Universiteit

Deborah Nas

over Context

TU Delft

denis doeland

over Marketing

DDMCA Management

Thema's

Tijdens de Boostcamps van BusinessBoost Live 2023 zijn deze verschillende thema’s aan bod gekomen.  

Groei

Elke onderneming is gericht op groei – maar geen groei zonder groeistuipen en -pijnen.

Ook in turbulente tijden geldt echter: kennis is macht. De groeifases waar ondernemingen doorheengaan, zijn voor ieder bedrijf immers in grote lijnen hetzelfde. Weten in welke fase jouw onderneming zich bevindt, het herkennen van de kritieke momenten én weten hoe je daarop kunt sturen, maken het cruciale verschil.

Daarnaast heeft de term ‘groei’ een extra dimensie gekregen. Behalve schalen gaat het nu vooral ook om duurzaam groeien met oog voor de wereld om ons heen en de generaties die na ons komen.

Meer weten over dit thema? Tijdens de Boostcamps over GROEI delen onze experts en door de wol geverfde ondernemers hun waardevolle kennis, ervaringen en inzichten graag met jou!

Context

‘We leven in een VUCA-wereld’, hoor je steeds vaker – en daarmee wordt dan een snel veranderende wereld bedoeld. En dat klopt ook: globalisering, de technologische revolutie, de snel veranderende klantvraag, de huidige geopolitieke situatie… al die veranderingen hebben grote gevolgen voor ondernemingen. Maar met de term ‘VUCA-wereld’ worden alle veranderingen op één hoop gegooid. Terwijl VUCA van oorsprong geen verzamelnaam is, maar een duiding van vier verschillende uitdagingen: Volatility, Uncertainty, Complexity en Ambiguity. En bij elke uitdaging hoort een andere aanpak.

Wil jij weten welke aanpak de beste is voor jouw onderneming? Kom dan naar de CONTEXT-Boostcamps!  

Marketing

Met goede marketing bind je klanten aan je bedrijf. Maar hoe en waar bereik je jouw doelgroep? Heeft het nog wel zin om in de zaterdageditie van een dagblad te adverteren? En hoe kunnen – of misschien wel: moeten – sociale media worden ingezet? Wat wordt de koers die digital marketing gaat varen? Waar moet je als marketeer op letten en hoe moet je bijsturen om relevant te blijven. Om antwoord te krijgen op deze en al je andere marketingvragen ben je van harte welkom bij de MARKETING-Boostcamps!