Informatie

Wat is BusinessBoost Live?
BusinessBoost Live is hét evenement voor mensen met een ondernemende geest die zichzelf continu in beweging willen zetten. Een dynamische mix van exclusieve verhalen, interviews, tafelgesprekken, showelementen en entertainment.    

BusinessBoost Live gaat in gesprek met vooraanstaande groeiondernemers, influencers en visionairs over actuele thema’s als duurzaamheid, de Nederlandse economie, digitalisering en innovatie.   

Wanneer vindt BusinessBoost Live 2023 plaats? 
De eerstvolgende editie van BusinessBoost Live vindt plaats op 30 maart 2023.

Hoe ziet het programma van BusinessBoost Live eruit?
De show start om 20:00 uur en bestaat uit verschillende programmaonderdelen: exclusieve verhalen, interviews, tafelgesprekken, showelementen en entertainment. Tijdens BusinessBoost Live spreken vooraanstaande ondernemers over thema’s en bijbehorende issues die altijd actueel en relevant zijn. Thema’s die deze editie aan bod komen: groei, context, marketing, innovatie & tech, duurzaamheid, mens & werk en nieuwe businessmodellen. BusinessBoost Live neemt je eveneens mee in de verwachtingen en voorspellingen voor de Nederlandse economie.  

Je kunt jouw business een extra boost geven door deel te nemen aan de BusinessBoost Experience. In een intieme setting geven bekende ondernemers en experts masterclasses (Boostcamps) en delen exclusief hun ervaringen en uitdagingen met jou. Naast een Boostcamp krijg je toegang tot de Business Social Club; dé plek voor unieke ontmoetingen en kruisbestuivingen. De BusinessBoost Experience start om 16:30 uur. Lees hier meer over op onze BusinessBoost Experience pagina. 

Wat kan ik verwachten van de Boostcamps?
Deze editie kun je jouw business een extra boost geven tijdens de BusinessBoost Experience. De BusinessBoost Experience is een extra programmaonderdeel van BusinessBoost Live. Vanaf 16:00 uur ontvangen we jou graag in de Business Social Club. We trappen de namiddag af met een plenaire openingssessie, gevolgd door een Boostcamp. Een Boostcamp is een masterclass gegeven door bekende ondernemers die het verhaal achter hun succes en hun ervaringen en uitdagingen exclusief met jou delen.  

Er worden drie verschillende Boostcamps aangeboden met allen een eigen thema. Je kunt je heel gericht inschrijven op de onderwerpen die op dit moment voor jou het meest relevant zijn. De Boostcamp thema’s voor dit jaar zijn: groei, context en marketing. De Boostcamps geven een extra verdieping op de thema’s. De Boostcamps vinden plaats in intieme setting waardoor er meer ruimte is voor interactie en het stellen van vragen. 

Wat kan ik verwachten van de show?
BusinessBoost Live is een avond vol inspiratie, educatie en entertainment met spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Tijdens BusinessBoost Live ervaar je memorabele momenten met vooraanstaande groeiondernemers, businessleaders, influencers, visionairs en artiesten. Bekijk hier een sfeerimpressie van BusinessBoost Live. 

Welke extra mogelijkheden heb ik als bedrijf voor mijn team?

Bekijk hier de verschillende BusinessBoost Specials. Wij kijken graag samen met jou naar een passend voorstel voor jouw bedrijf waarin wij verschillende onderdelen en mogelijkheden kunnen bespreken met elkaar. 

Wat zijn de aanvangstijden?

BusinessBoost Live:
19:00 uur - Deuren open
20:00 uur – Aanvang show
22.00 uur – Einde show 

BusinessBoost Experience:
16:00 uur - Deuren open
16:30 uur – Plenaire openingssessie
17:30 uur – Boostcamp
18:15 uur – Eten & drinken in de Business Social Club
20:00 uur – Aanvang show
22.00 uur – Netwerkborrel in de Business Social Club 

Hoe ziet de line-up eruit?  
Klik hier voor de line-up van BusinessBoost Live 2023

Hoeveel kost een ticket?
Bekijk de verschillende soorten tickets op de homepage.

Waarom kan ik geen gewenste plaatsen selecteren? 
Je kiest de prijscategorie, wij reserveren voor jou de op dat moment beste stoelen. Bekijk de plattegrond in de ticketshop voor de verschillende prijscategorieën. 

Hoe is RTM Stage ingedeeld?
De plattegrond wordt weergegeven in de ticketshop, tijdens het bestellen van de tickets.

Voor wie is BusinessBoost Live?
BusinessBoost Live is voor iedereen toegankelijk. Bezoekers onder de 16 jaar dienen in gezelschap te zijn van een volwassene. Het event is bij uitstek geschikt voor ondernemers, (young) professionals en iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm of industrie dan ook. Het evenement draait om het verkrijgen van nieuwe inzichten, die je direct helpen de volgende stap in jouw persoonlijke leven te zetten. 

Welke taal wordt er gesproken?
Tijdens BusinessBoost Live spreken de Nederlandse sprekers in het Nederlands. Eventuele internationale sprekers in het Engels. Er is geen ondertiteling.  

Mogen er foto’s en video’s gemaakt worden?
Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen naar BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy. Funcamera’s (gewoon kleine digitale camera’s) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opname of foto’s die u gemaakt heeft voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het meenemen van selfiesticks is eveneens niet toegestaan.  

Zijn er parkeerplaatsen bij Ahoy?
Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt € 15,00 (dagtarief) voor een personenauto. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,00 boek je een gegarandeerde plek. Klik hierom naar de parkeerreserveringspagina van Ahoy te gaan. 

Parkeren in de buurt van Ahoy
Op dagen dat er evenementen zijn in Ahoy, geldt een speciaal evenementenparkeertarief in het omliggende gebied. Hiermee wil de gemeente Rotterdam de parkeeroverlast voor omwonenden verminderen. Het evenemententarief bedraagt € 4,08 per uur en geldt voor het gebied omsloten door de Van Swietenlaan, het Zuidplein, de Pleinweg, de Strevelsweg en de Zuiderparkweg. Klik hiervoor meer informatie. Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Kan ik mijn (laptop)tas mee naar binnen nemen?
Tijdens BusinessBoost Live is het helaas niet toegestaan om laptoptassen en/of rugtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen zijn wel toegestaan, indien deze niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken). Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. Laptop tassen kunnen wel achterlaten worden bij de garderobe. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten. Ondanks de bewaking blijft het gebruik van de garderobe of kluisjes op eigen risico. 

Is er een netwerkborrel?
Na afloop van de show is er een netwerkborrel in de Business Social Club. Deze ruimte is speciaal voor BusinessBoost Live en bevindt zich in de RTM Stage. De netwerkborrel is toegankelijk voor alle bezoekers met een platinum, gold of silver ticket

Waar vind ik de huisregels?  
Op de locatie Rotterdam Ahoy geldt een aantal huisregels. Iedere bezoeker van BusinessBoost Live dient zich aan deze regels te houden. Klik hier voor een overzicht van de huisregels

Hoe kom ik bij Rotterdam Ahoy? 
Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM 

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie (ook over de OV chipkaart) over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl.  De laatste metro rijdt vanaf Zuidplein (richting Den Haag, RET Metro E) om 00.23 uur. In het weekend rijdt de metro een uur langer door. Plan uw reis goed in. 

Eigen vervoer
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden. 

Taxi’s
Aan de voorzijde van Ahoy is een taxistandplaats gevestigd. Hier staan taxi’s voor u klaar die u naar uw huis/hotel/verblijf kunnen brengen. 

Is het evenement ook toegankelijk voor rolstoelgangers?
Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgangers. Hier dienen geen speciale tickets voor gekocht te worden. Voor meer informatie, stuur een mail naar info@businessboostlive.nl

Ik heb een toegangskaart over, nemen jullie deze terug? 
Gekochte tickets nemen wij helaas niet terug.

Staat je vraag er niet tussen?
Dan kun je contact opnemen via info@businessboostlive.nl