INFORMATIE OVER EVENEMENT

Hier vind je alle meest gestelde vragen over het evenement. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

 • ALGEMENE INFORMATIE

  BusinessBoost Live vond plaats op 29 november 2017 in Rotterdam Ahoy en is een initiatief van ING en Tribe Company. Op deze website en onze Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn pagina’s leest u alle informatie over de eerste editie van dit evenement.

 • VOOR WIE

  BusinessBoost Live is voor iedereen toegankelijk. Als je onder de 16 bent kun je het evenement bijwonen onder begeleiding van een volwassene. Het event is voor ondernemers, (young) professionals en zelfs studenten. Het evenement is een aanrader voor een ieder die de volgende stap wil zetten in het overwinnen van belangrijke uitdagingen in zijn / haar organisatie, persoonlijke ontwikkeling en de samenleving.

 • TAAL

  Tijdens BusinessBoost Live spreken de internationale sprekers Engelstalig en de Nederlandse sprekers in het Nederlands.

 • PARKEREN

  Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €17,50 boekt u een gegarandeerde plek. Klik hier om naar de parkeerreserveringspagina van Ahoy te gaan (link: https://www.ahoy.nl/over-ons/vervoer-en-route)

  Gasten met een BusinessBoost VIP Exclusive-, Special Guest- en Comfort arrangement ontvangen één gratis parkeerkaart per twee personen.

 • VIP TICKETS

  Heeft u een VIP arrangement geboekt? Dan nemen wij persoonlijk contact met u op. Per mail ontvangt u uw kaarten en alle belangrijke informatie over uw bijzondere avond bij BusinessBoost Live.

 • BUSINESS SOCIAL CLUB

  Op wereldniveau nagenieten in de Business Social Club. Na afloop van het BusinessBoost Live evenement wordt een speciale Business Social Club geopend voor gasten die willen nagenieten van de avond. In deze sfeervolle ruimte kun je onder het genot van een hapje en drankje napraten over de avond, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen. De club is ingericht als een ‘rooftop bar’: met behulp van een prachtig nagebootste skyline krijg je het gevoel op het dak van een wolkenkrabber in een metropool te staan. 

 • FOTO & VIDEO

  Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen bij BusinessBoost Live in Ahoy. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het meenemen van selfie-sticks is eveneens niet toegestaan.

 • MEEBRENGEN TASSEN

  Tijdens BusinessBoost Live is het helaas niet toegestaan om laptoptassen en/of rugtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen zijn wel toegestaan, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 • HUISREGELS

  Op de locatie Ahoy Rotterdam gelden een aantal huisregels. Iedere bezoeker van BusinessBoost Live dient zich aan deze regels te houden.

  Klik hier voor een overzicht van de huisregels.

 • VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN

  Voor de tickets van dit evenement werkt BusinessBoost Live samen met Paylogic. Klik hier om voorwaarden voor toegangsbewijzen te bekijken.

 • ADRES & ROUTEBESCHRIJVING

  Adres
  Ahoy Rotterdam
  Ahoy-weg 10
  3084 BA ROTTERDAM

  Openbaar vervoer
  Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

  Er rijden géén extra bussen en treinen gedurende Businessboostlive 2017 concertreeks!

  Plan daarom van tevoren je terugreis alvast goed. Kijk voor de actuele vertrektijden op www.9292ov.nl.

  Auto
  Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

  Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
  Houd de A4 aan tot Den Haag. Neem de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neem je afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug houd je Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15) aan. Eenmaal op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg vanaf deze afslag de borden Ahoy.

  Vanuit de richting Utrecht
  Houd de A12 aan tot Gouda, en neem vervolgens de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neem je afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug houd je Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15) aan. Eenmaal op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg vanaf deze afslag de borden Ahoy.

  Vanuit richting Dordrecht/Breda
  Houd de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na deze afslag volg je de borden Ahoy.

  Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
  Houd de A29 aan richting Rotterdam en rijd deze weg helemaal uit, de richting Ahoy staat aangegeven. Volg de borden Ahoy.