Informatie

Wanneer vindt BusinessBoost Live 2022 plaats? 
De eerstvolgende editie van BusinessBoost Live vindt plaats op 2 juni 2022.

Wat zijn de aanvangstijden?
18:30 uur deuren open
20:00 uur aanvang show 
22.00 uur einde show 

Hoe ziet de line-up eruit?  
Klik hier voor de volledige line-up van BusinessBoost Live 2022

Hoeveel kost een ticket?
Bekijk hier de verschillende soorten tickets.

Hoe is RTM Stage ingedeeld?
Bekijk hier de plattegrond

Voor wie is BusinessBoost Live?
BusinessBoost Live is voor iedereen toegankelijk. Bezoekers onder de 16 jaar dienen in gezelschap te zijn van een volwassene. Het event is bij uitstek geschikt voor ondernemers, (young) professionals en iedereen met een ambitieuze geest, in welke vorm of industrie dan ook. Het evenement draait om echt verkrijgen van nieuwe inzichten, die u direct helpen de volgende stap in uw persoonlijke leven te zetten. 

Welke taal wordt er gesproken?  
Tijdens BusinessBoost Live spreken de Nederlandse sprekers in het Nederlands. Eventuele internationale sprekers in het Engels. Er is geen ondertiteling.  
 
Mogen er foto’s en video’s gemaakt worden?
Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen naar BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy. Funcamera’s (gewoon kleine digitale camera’s) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opname of foto’s die u gemaakt heeft voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het meenemen van selfiesticks is eveneens niet toegestaan.  

Zijn er parkeerplaatsen bij Ahoy?
Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €15,00 (dagtarief) voor een personenauto, voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,00 boekt u een gegarandeerde plek. Klik hier om naar de parkeerreserveringspagina van Ahoy te gaan. 

Parkeren in de buurt van Ahoy 
Op dagen dat er evenementen zijn in Ahoy, geldt een speciaal evenementenparkeertarief in het omliggende gebied. Hiermee wil de gemeente Rotterdam de parkeeroverlast voor omwonenden verminderen. Het evenemententarief bedraagt € 4,08 per uur en geldt voor het gebied omsloten door de Van Swietenlaan, het Zuidplein, de Pleinweg, de Strevelsweg en de Zuiderparkweg. Klik hier voor meer informatie. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. 

Kan ik mijn (laptop)tas mee naar binnen nemen?  
Tijdens BusinessBoost Live is het helaas niet toegestaan om laptoptassen en/of rugtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen zijn wel toegestaan, indien deze niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken). Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. Laptop tassen kunnen wel achterlaten worden in de bewaakte garderobe. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten. Ondanks de bewaking blijft het gebruik van de garderobe of kluisjes op eigen risico. 

Is er een bewaakte garderobe in Ahoy?
U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor €2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven. Er zijn ook kluisjes aanwezig. Kluisjes zijn tot 24 uur voor het evenement online te bestellen. Daarna is het mogelijk om op locatie een kluisje te huren.

Ondanks de bewaking blijft het gebruik van de garderobe of kluisjes op eigen risico. 

Is er na de show nog een mogelijkheid om een borrel te doen? 

De netwerkborrel zit bij de VIP pakketten inbegrepen, of als je hiervoor los een ticket hebt aangeschaft. Dan kunt u na de show op wereldniveau nagenieten van de netwerkborrel. In deze exclusieve, sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten over de avond, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen. De club is ingericht als een ‘rooftop bar’: met behulp van een prachtig nagebootste skyline krijgt u het gevoel op het dak van een wolkenkrabber in een metropool te staan. Muzikaal is er ook een bijzondere verrassing. 

Let op: De borrel is niet toegankelijk met een regulier ticket.

 Waar vind ik de huisregels?  
Op de locatie Rotterdam Ahoy geldt een aantal huisregels. Iedere bezoeker van BusinessBoost Live dient zich aan deze regels te houden. Klik hier voor een overzicht van de huisregels.  
 

Hoe kom ik bij Rotterdam Ahoy? 
Rotterdam Ahoy 
Ahoy-weg 10 
3084 BA ROTTERDAM 

Openbaar vervoer 
Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie (ook over de OV chipkaart) over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl.  De laatste metro rijdt vanaf Zuidplein (richting Den Haag, RET Metro E) om 00.23 uur. In het weekend rijdt de metro een uur langer door. Plan uw reis goed in. 

Eigen vervoer 
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden. 

Taxi’s 
Aan de voorzijde van Ahoy is een taxistandplaats gevestigd. Hier staan taxi’s voor u klaar die u naar uw huis/hotel/verblijf kunnen brengen. 

Is het evenement ook toegankelijk voor rolstoelgangers?
Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgangers. Hiervoor dien je een aparte minder valide ticket aan te schaffen, deze worden verkocht per twee stuks. Een voor de minder valide en een voor de begeleider.

Ik heb een toegangskaart over, nemen jullie deze terug? 
Gekochte tickets nemen wij helaas niet terug.

Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen via info@businessboostlive.nl