Informatie over het event

Hier vind u alle meest gestelde vragen over het evenement. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

De volgende editie van BusinessBoost Live vindt plaats in april 2021 in Rotterdam Ahoy.  Meer informatie volgt.

Zilveren & 1e- en 2e rangs tickets:
18:30 uur Inloop
20:00 uur Aanvang show
22.30 uur Einde show

Goud arrangement:
18:30 uur Inloop
20.00 uur Aanvang show
22.30 uur Einde show en start Business Social Club (onder voorbehoud)
00.00 uur Einde Business Social Club

Platinum arrangement:
17.30 uur Inloop
18.00 uur Buffetten open
19.30 uur Verplaatsing richting arena voor show
20.00 uur Aanvang show
22.30 uur Einde show en start Business Social Club (onder voorbehoud)
00.00 uur Einde Business Social Club

BusinessBoost Live is voor iedereen toegankelijk. Bezoekers onder de 16 jaar dienen in gezelschap te zijn van een volwassene. Het event is bij uitstek geschikt voor ondernemers, (young) professionals en iedereen met een ambitieuze geest, in welke vorm of industrie dan ook. Het event draait om het verkrijgen van nieuwe inzichten, die u direct helpen de volgende stap in uw persoonlijke leven te zetten.

Tijdens BusinessBoost Live spreken de Nederlandse sprekers in het Nederlands. Eventuele internationale sprekers praten Engels. Er is geen ondertiteling.

Parkeren direct naast Rotterdam Ahoy
Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,00 boekt u een gegarandeerde plek. Klik hier om naar de parkeerreserveringspagina van Ahoy te gaan.

Parkeren in de buurt van Ahoy
Op dagen dat er evenementen zijn in Ahoy, geldt een speciaal evenementenparkeertarief in het omliggende gebied. Hiermee wil de gemeente Rotterdam de parkeeroverlast voor omwonenden verminderen. Het evenemententarief bedraagt € 4,08 per uur en geldt voor het gebied omsloten door de Van Swietenlaan, het Zuidplein, de Pleinweg, de Strevelsweg en de Zuiderparkweg. Klik hier voor meer informatie. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Na de show kunt u op wereldniveau nagenieten in de Business Social Club. In deze exclusieve, sfeervolle ruimte kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten over de avond, oude bekenden begroeten en nieuwe contacten opdoen. De club is ingericht als een ‘rooftop bar’: met behulp van een prachtig nagebootste skyline krijgt u het gevoel op het dak van een wolkenkrabber in een metropool te staan. Muzikaal is er ook een bijzondere verrassing.

Let op: voor de Business Social Club heeft een u speciale toegang nodig. Deze zit inbegrepen in de ‘Platinum’ en ‘Gouden’ tickets. De club is niet toegankelijk met een regulier ticket.

Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen naar BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die u gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Het meenemen van selfie-sticks is eveneens niet toegestaan.

Tijdens BusinessBoost Live is het helaas niet toegestaan om laptoptassen en/of rugtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen zijn wel toegestaan, indien deze niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken). Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten.

Garderobe Ahoy Arena
U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor €2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven. Er zijn ook kluisjes aanwezig.

Op de locatie Rotterdam Ahoy geldt een aantal huisregels. Iedere bezoeker van BusinessBoost Live dient zich aan deze regels te houden. Klik hier voor een overzicht van de huisregels.

Voor de tickets van dit evenement werkt BusinessBoost Live samen met Paylogic. Klik hier om voorwaarden voor toegangsbewijzen te bekijken.

Adres
Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA ROTTERDAM

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie (ook over de OV chipkaart) over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl.  De laatste metro rijdt vanaf Zuidplein (richting Den Haag, RET Metro E) om 00.23 uur. In het weekend rijdt de metro een uur langer door. Plan uw reis goed in.

Eigen vervoer
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Taxi’s
Aan de voorzijde van Ahoy is een taxistandplaats gevestigd. Hier staan taxi’s voor u klaar die u naar uw huis/hotel/verblijf kunnen brengen.

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vind u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart. Er rijden géén extra bussen en treinen gedurende BusinessBoost Live 2020. Plan daarom van tevoren uw terugreis alvast goed. Kijk voor de actuele vertrektijden op www.9292ov.nl.

Begin uw avondje uit bij Restaurant Floyd, vernoemd naar het allereerste concert in Rotterdam Ahoy op 3 april 1971. Hier kunt u uitgebreid dineren en genieten van culinaire gerechten. Floyd biedt een toegankelijke en frisse uitstraling met heerlijke en kwalitatief uitstekende gerechten voor de fijnproever. Floyd is een favoriete stek voor liefhebbers van goed eten zonder al te veel poespas. Kijk hier voor meer informatie en om direct te reserveren.