INITIATIEFNEMERS

BusinessBoost Live is het grootste ondernemersevenement van Nederland. Op 29 november 2017 vindt in Ahoy Rotterdam een overdonderend spektakel voor ondernemers plaats. Die ondergaan een spetterende show onder leiding van Eva Jinek met sprekers als John de Mol en Kevin Spacey.
De initiatiefnemers van deze grootse gebeurtenis zijn ING en BusinessBoost. De partners die hen bijstaan worden hieronder kort geïntroduceerd.

ING

ING

Wij geloven dat goed ondernemerschap Nederland verder brengt. Daarin wil ING een rol spelen. Wij helpen ondernemers vooruit, met financiering en met advies, maar ook door ze te inspireren. Daarom omarmen wij BusinessBoost en BusinessBoost Live. Met BusinessBoost Live bieden we ondernemers een afwisselend programma dat stimuleert om anders te kijken naar hun eigen bedrijf.

bb-logo-color-web-2

BUSINESSBOOST

BusinessBoost is hét ondernemersplatform van Nederland, waar ondernemers elkaar op weg helpen naar succes. BusinessBoost inspireert het hele jaar door met evenementen, workshops, online tools, video’s en verhalen. BusinessBoost helpt jou om je strategische visie verder te ontwikkelen en je bedrijf steeds weer opnieuw uit te vinden. Dat alles culmineert nu dus in BusinessBoost live. BusinessBoost is een initiatief van ING en MKB-Nederland. Kijk op www.businessboost.nl.