INITIATIEFNEMERS

BusinessBoost Live is het grootste ondernemersevenement van Nederland. Op 29 november 2017 vond in Ahoy Rotterdam een overdonderend spektakel voor ondernemers plaats. Die ondergaan een spetterende show onder leiding van Eva Jinek met sprekers als John de Mol en Mo Gawdat.
De initiatiefnemers van deze grootse gebeurtenis zijn ING en BusinessBoost. De partners die hen bijstaan worden hieronder kort geïntroduceerd.

ING

ING

Wij geloven dat goed ondernemerschap Nederland verder brengt. Daarin wil ING een rol spelen. Wij helpen ondernemers vooruit, met financiering en met advies, maar ook door ze te inspireren. Daarom omarmen wij BusinessBoost en BusinessBoost Live. Met BusinessBoost Live bieden we ondernemers een afwisselend programma dat stimuleert om anders te kijken naar hun eigen bedrijf.

bb-logo-color-web-2

BUSINESSBOOST

BusinessBoost is hét ondernemersplatform van Nederland, waar ondernemers elkaar op weg helpen naar succes. BusinessBoost inspireert het hele jaar door met evenementen, workshops, online tools, video’s en verhalen. BusinessBoost helpt jou om je strategische visie verder te ontwikkelen en je bedrijf steeds weer opnieuw uit te vinden. Dat alles culmineert nu dus in BusinessBoost live. BusinessBoost is een initiatief van ING en MKB-Nederland. Kijk op www.businessboost.nl.  

BNR-nieuwsradio-live

BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is de aanjager van de vooruitgang. BNR brengt het allerlaatste nieuws, zorgt voor duiding en verdieping.
Kwaliteitsjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en de beste zakelijke podcasts.
Alles zodat de luisteraar de juiste bagage heeft om verder te komen. Iedere dag weer.

KLM_Partner

KLM

KLM staat voor zorgeloos zakendoen. Met een ruime keuze uit gunstige en frequente vliegtijden, rechtstreekse vluchten op meer dan 150 bestemmingen wereldwijd en 24/7 service via onze verschillende social media-kanalen brengt KLM ondernemers zorgeloos op hun bestemming. Als partner van BusinessBoost Live ondersteunt KLM iedere ondernemer die internationaal zakendoet.  

OHMF_Partner

Het Oranje Handelsmissiefonds

Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) ondersteunt voor het vijfde jaar op rij tien ondernemers bij het realiseren van hun exportdroom. Deze tien ondernemers krijgen een jaar lang begeleiding van INGKLMMKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken (via RVO.nl) bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Met dit fonds bundelen de initiatiefnemers hun krachten en onderstrepen zij het belang van internationale handel voor Nederland.