insights worth sharing

zij maken businessboost
mogelijk

Tribe Company

BusinessBoost Live is een initiatief van Tribe Company. Tribe Company is een full-service entertainmentbureau dat gespecialiseerd is in het bedenken en realiseren van concepten en evenementen. BusinessBoost Live is een evenement voor ondernemers, (young) professionals en studenten dat uitdaagt om de volgende stap te zetten in het overwinnen van belangrijke uitdagingen in een organisatie, werk, persoonlijke ontwikkeling en de samenleving. 

Hoofdsponsor: ING

ING

Wij geloven dat goed ondernemerschap Nederland verder brengt. Daarin wil ING een rol spelen. Wij helpen ondernemers vooruit, met financiering en met advies, maar ook door ze te inspireren. Daarom omarmen wij BusinessBoost Live. BusinessBoost Live biedt ondernemers een afwisselend programma dat hen stimuleert om anders te kijken naar hun eigen bedrijf.

partner: NLGROEIT

nlgroeit-logo

Nlgroeit zet zich in om het groeivermogen in het MKB in Nederland te vergroten. Met nlgroeit creëren we een platform dat ondernemers in Nederland inspireert om ambitieuzer te denken over groei. Het nlgroeit platform activeert ondernemers met een omzet van meer dan EUR 1 miljoen om aan zichzelf te werken, geeft inzichten in wat de markt hun te bieden heeft en biedt hulp met ervaren mentoren vanuit het bedrijfsleven. Onze droom is dat Nederland een land wordt van groeiondernemers, waaruit de samenwerking met BusinessBoost Live dan ook is ontstaan.

PARTNER: de ondernemer

De Ondernemer, het grootste ondernemersplatform van Nederland, is supporter van ambitieuze ondernemers. Van lokaal tot landelijk en van startup tot familiebedrijf. Op het online platform voor De Ondernemer publiceren we voor alle ondernemers relevante artikelen, blogs, podcasts, video’s en maken we live radio. Ons doel: ondernemerschap stimuleren. Je kunt ons volgen via deondernemer.nl, alle social media-kanalen, dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven, online radio op dinsdagochtend en onze wekelijkse pagina in het AD(Regio) en Het Parool.