Voor ondernemers door ondernemers

Wat is businessboost?

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. (Internationale) sterren als Simon Sinek en Typhoon delen tijdens BusinessBoost Live exclusief hun verhaal. Een avond  vol inspiratie en live optredens voor u en uw relaties.

Waar wij voor staan

onze pijlers

inspirerend

Tijdens BusinessBoost Live ervaren duizenden ondernemers memorabele momenten met vooraanstaande groeiondernemers, innovatieve influencers en (inter)nationale visionairs. Hun leerzame inzichten en eerlijke verhalen worden afgewisseld met verrassende optredens van artiesten uit onverwachte hoek. 

 

voor iedereen

BusinessBoost Live is hét ondernemersevent in Nederland vóór en dóór ondernemende mensen die zichzelf continu in beweging willen zetten. Een uniek concept op het snijvlak van business en entertainment.

ondernemers

Met BusinessBoost Live inspireren we ondernemers om zichzelf in beweging te zetten. De verhalen, learnings en toepasbare tips en tools van de ondernemers on stage helpen op die manier bij de realisatie van hun eigen groeiambities. Geef jouw business ook een boost!

Duurzaamheid en innovatie

Aan de ondernemerstafel spreken vooraanstaande ondernemers over thema’s en bijbehorende issues die altijd actueel en relevant zijn. Duurzaamheid en innovatie zijn onderwerpen waar veel ondernemers op dit moment mee bezig zijn en mogen daarom zeker niet ontbreken tijdens deze editie. 

 

internationaal

BusinessBoost Live kijkt over de grenzen heen. Jaarlijks verwelkomen wij bekende internationale vooraanstaande gasten die op ons podium bewijzen waarom zij bekend staan als thought leaders op hun terrein.

spectaculair

Laat je verrassen! BusinessBoost Live biedt een zeer divers programma. Een dynamische mix van exclusieve talks, interviews, tafelgesprekken, showelementen en entertainment maakt deze avond onvergetelijk. 

Waarom
businessboost?

BusinessBoost Live wil ondernemers inspireren zichzelf in beweging te zetten en helpen bij de realisatie van hun groeiambities. Door samen met partners te investeren in een ondernemersevenement dat past bij deze tijd, wil BusinessBoost Live een bijdrage leveren aan de groei van de Nederlandse economie.

Het ontstaan van BusinessBoost Live

Ons verhaal

BusinessBoost Live is hét grootste ondernemersevent van Nederland, vóór en dóór ondernemers. In een bijzondere setting betreden topondernemers, influencers, visionairs en artiesten het podium in Rotterdam Ahoy. Inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassend entertainment. Een onvergetelijke avond met diverse unieke sprekers die voor één keer samen op het podium staan en hun inzichten en verhalen delen met de bezoekers. 

De wereld verandert in rap tempo door technologische en economische ontwikkelingen. Ondernemers inspireren ons continu met slimme, innovatieve ideeën om mee te kunnen met de toekomst.

 

Wij zijn partner van de ondernemer en hebben een gelijkwaardige relatie. We zenden niet, maar zoeken altijd de interactie.

BusinessBoost is niet éénmalig, maar een loyale relatie waarin de ondernemer op relevante momenten een follow-up mag verwachten. Daarnaast geloven wij in vernieuwend ondernemerschap en willen wij ons netwerk inzetten om dat te stimuleren in Nederland.

Ondernemers zijn de motor van de economie, zijn vindingrijk en hebben gewoon lef. Daar wil BusinessBoost graag bij horen!