Wat is businessboost?

BusinessBoost Live gaat in gesprek met vooraanstaande groeiondernemers, influencers en visionairs over actuele thema’s als groei, context, marketing, innovatie & tech, duurzaamheid, mens & werk en nieuwe businessmodellen. Het geeft een inkijkje in de verwachtingen en ontwikkelingen van de Nederlandse economie.  

Waar wij voor staan

onze pijlers

inspirerend

Tijdens BusinessBoost Live ervaren duizenden bezoekers met diezelfde ondernemende geest memorabele momenten met vooraanstaande groeiondernemers, innovatieve influencers en (inter)nationale visionairs. Hun leerzame inzichten en eerlijke verhalen worden afgewisseld met verrassende optredens van artiesten uit onverwachte hoek. 

voor iedereen

BusinessBoost Live is hét businessevent in Nederland voor mensen die zichzelf continu in beweging willen zetten: van succesvolle ondernemers en businessleaders tot startende ondernemers. BusinessBoost Live is er voor iedereen die wil groeien. Een uniek concept op het snijvlak van business en entertainment.

ondernemers

Met BusinessBoost Live inspireren we bezoekers om zichzelf in beweging te zetten. De verhalen, learnings en inzichten van de ondernemers en businessleaders on stage helpen bij de realisatie van de eigen groeiambities. Geef jouw business ook een boost!

relevante thema's

De wereld verandert in rap tempo, je zal mee moeten bewegen. De BusinessBoost Live thema’s voorzien in de behoefte van iedere business professional – in welke fase een onderneming zich ook bevindt en waar de grootste uitdaging ‘m ook in zit. 

 

internationaal

BusinessBoost Live kijkt over de grenzen heen. Jaarlijks verwelkomen wij bekende internationale vooraanstaande gasten die op ons podium bewijzen waarom zij bekend staan als thought leaders op hun terrein.

spectaculair

Laat je verrassen! BusinessBoost Live biedt een zeer divers programma. Een dynamische mix van exclusieve talks, interviews, tafelgesprekken, showelementen en entertainment maakt deze avond onvergetelijk. 

Waarom
businessboost?

Door samen met partners te investeren in een businessevenement dat past bij deze tijd, wil BusinessBoost Live een bijdrage leveren aan de groei van de Nederlandse economie. 

Het ontstaan van BusinessBoost Live

Ons verhaal

BusinessBoost Live is hét grootste businessevent van Nederland. In een bijzondere setting betreden topondernemers, influencers, visionairs en artiesten het podium in Rotterdam Ahoy. Inspirerende verhalen worden afgewisseld met verrassend entertainment. Een onvergetelijke avond met diverse unieke sprekers die voor één keer samen op het podium staan en hun inzichten en verhalen delen met de bezoekers.  

De wereld verandert in rap tempo door technologische en economische ontwikkelingen. Ondernemers inspireren ons continu met slimme, innovatieve ideeën naar de toekomst toe.  

We zenden niet, maar zoeken altijd de interactie. Daarnaast geloven wij in vernieuwend ondernemerschap en willen wij ons netwerk inzetten om dat te stimuleren in Nederland. 

Ondernemers zijn de motor van de economie, zijn vindingrijk en hebben gewoon lef. Daar wil BusinessBoost Live graag bij horen!